Closed Thread
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 126

Thread: X-Trap Solution!

  1. #1

    X-Trap Solution!

    For Win7 Users:

    1. download: Click ME!
    2: go to your C:/ driver, then find the WINDOWS folder, then System32 > drivers > etc
    3: paste the hosts and replace the old one.

    4: download: Click ME!
    5: go to your C:/ driver, then find the WINDOWS folder, then System32 > drivers > etc - again.
    6: paste the hosts and replace the old one.
    7: open cabal. enjoy playing.



    "IF" Copy paste does not work on you. DO IT MANUALLY! - Still applies for Win7 Users:

    1. go to your C:/ driver, then find the WINDOWS folder, then System32 > drivers > etc
    2. open the "hosts" using notepad
    3. copy this:

    146.185.22.221 A xtrap.cabalonline.com.br
    5.63.149.205 A xtrap.cabalonline.com.br
    185.2.139.166 A xtrap.cabalonline.com.br

    4. Paste it below and SAVE.
    5. open cabal. enjoy playing.





    For XP Users:

    1. download: Click ME!
    2: go to your C:/ driver, then find the WINDOWS folder, then System32 > drivers > etc
    3: paste the hosts and replace the old one.
    4. open the "hosts" using notepad

    5. DELETE this line - 146.185.22.222 xtrap.cabalonline.com.br
    6. and add this line - 46.150.37.47 xtrap.cabalonline.com.br
    7. open cabal. enjoy playing.

    If you are still having problem, post your OS here.

    EDIT Whatever:
    If you are still having problem with X-Trap the best way to check which IP to use to update X-Trap is to check if you are able to reach the update server. How to do it?
    Simply press "windows logo" button +r ----> "RUN" window will pop up
    Type "cmd" (without quotas "") and hit enter ---> black window will pop up
    Type "ping" (without quotas "") and after space one of the IPs given by Muffin and hit enter
    Example:
    ping 5.63.149.205 --->Enter
    If you get something like "Connection Timeout" means the server is unreachable so there is no point in using it.
    If you get latency info (XXX ms) and "packets lost = 0" means the server is reachable and can be used to update X-Trap.
    Now you know which IP to use to update X-Trap so copy it and go to your hosts file (check where it is in above informations) and remove all the lines with " xtrap.cabalonline.com.br"
    Now put the tested IP and after that add the adress so it should look like this:
    5.63.149.205 xtrap.cabalonline.com.br
    Save your hosts file and run the launcher (You don't have to restart your pc).
    X-Trap should update without problem now.
    Last edited by Whatever; 04-04-2013 at 10:52 AM.
    siggy made by: FshielDerMJ


    The SHIT you hear about me might be true, but then again it might be as FAKE as the B!TCH who told you.

  2. #2
    muffin, i can log in.
    http://s1325.photobucket.com/user/1s...tml?sort=3&o=0
    x-trap is ok here....

  3. #3
    i can't log in full loading bar....what i have to do?

  4. #4
    and this is why I love this game!! thx GM!

  5. #5
    Senior Member triny has an unknown quality at this point. triny's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Philippines
    Posts
    338
    still not working

  6. #6
    Senior Member gigolo4free has an unknown quality at this point. gigolo4free's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Dubai UAE
    Posts
    114
    unresponsive xtrap update.

  7. #7
    Elite Member alvz261 is on a distinguished road. alvz261's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Forbidden City
    Posts
    673
    why the launcher have problem?
    is it hard to fix?

  8. #8
    Senior Member gigolo4free has an unknown quality at this point. gigolo4free's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Dubai UAE
    Posts
    114
    Quote Originally Posted by alvz261 View Post
    why the launcher have problem?
    is it hard to fix?
    it's not the launcher that is causing all this chaos, it is x-trap that is driving players nuts.

  9. #9
    Junior Member rexgon is on a distinguished road. rexgon's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Novaliches Quezon City
    Posts
    15
    i used only 5.63.149.205 A xtrap.cabalonline.com.br and its ok

  10. #10
    still stock at xtrap step 1 wew

Closed Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts